Suntem un producator cos de fum, care ofera cosurile al cele mai avantajoase preturi. Deoarece avem cel mai bun raport intre pret si calitate, alegerea de a lucra cu noi se va dovedi extrem de buna pe termen lung. In plus, pe langa cosurile de fum asiguram si montaj si intretinere, astfel incat sistemul tau de incalzire sa functioneze perfect tot timpul.

Producator cos de fum – avantajele cosurilor de fum

Cosurile de fum din inox pot sa fie impartite pe categorii tinand cont de mai multe criterii. In functie de modul in care sunt facute pot fi gasite pe piata cosuri de fum din otel dublu izolat sau cosuri de fum din inox neizolat.

Dupa sursa instalatiei de climatizare, cosurile de fum din inox pot sa fie pentru centrale pe gaz, pentru centrale termice pe lemne, pentru semineu sau pentru sobe clasice pe teracota, sau cosuri de fum pentru gratarul de gradina.

O alta clasificare se va face tinand cont de amplasare, unde avem cosuri pentru acoperis, care se folosesc pentru case si cosuri de fum care se monteaza pe partea laterala a blocurilor sau cladirilor de birouri si chiar pe terasamentul blocurilor in cazul apartamentelor care se afla la ultimul etaj. Tinand cont de tehnologie exista mai multe tipuri de cosuri de fum antivant, care ofera eficienta sporita la evacuarea aerului si ajuta la evitarea aparitiei anumitor probleme legate de actiunea vantului si de presiunea pe care acesta o poate exercita asupra cosului de fum din inox.

Cosurile de fum din inox sunt elemente exterioare ale instalatiilor de climatizare si de ventilatie care au ca principal scop evacuarea fumului, a aburului si a aerului prezent in tubulatura de ventilatie din exterior. Ca material sunt realizate din inox si sunt adaptabile pentru toate sistemele de ventilatie si de climatizare.

Cosurile de fum sunt rectangulare sau circulare si similare cu tubulatura de ventilatie. Este important ca etanseitatea cosurilor sa fie una buna pentru a evita pierderile de caldura. Pentru tubulatura rectangulara se vor folosi cosuri de fum din inox rectangulare, care au sisteme de prindere specifice acestui tip de tubulatura, iar pentru tubulatura circulara a sistemului se vor folosi cosuri de fum din inox circular.

Modul de prindere este diferit tinand cont de forma fiecarui cos si astfel este necesara adaptarea cosului la tubulatura sistemului de climatizare pentru o eficienta crescuta.

Echipa noastra asigura montajul si instalatia corecta a cosului de fum, precum si intretinerea acestora astfel incat pe termen lung cosurile de fum si sistemele de incalzire sa fie foarte eficiente si sa functioneze in siguranta.