Cosuri de fum din inox

Ma numesc Stoian Longin, am 40 ani si sunt administratorul firmei SC Maxstil SRL, firma producatoare de cosuri de fum din inox.

In anul 2007, din ambitia de a fi propriul meu sef, am infiintat acesta firma, care la inceput s-a ocupat de vanzarea de proprietati imobiliare. Mai apoi, datorita venirii crizei economice, m-am orientat spre productie. Datorita faptului ca tatal meu avea o vasta experienta in tinichigerie, am incercat sa profit de acest lucru. Din anul 2010, am inceput cu executia de cosuri de fum, mai intai pentru mine, apoi pentru un prieten, apoi pentru alt prieten si mai apoi pentru un prim client. Din acel moment am inteles ca ceea ce fac poate sa devina un bussines de succes pentru mine.

In tot acest timp am tinut cont in primul rand de calitatea materialelor, de calitatea serviciilor pe care le ofer clientilor, de seriozitate si punctualitate. In acesta idee, oferim clientilor nostri produsul finit insotit de certificat ISO 9001 si Certificat de Management al Calitatii, plus toate accesoriile incluse.

Oferta de produse cu care vine in sprijinul dumneavoastra SC MAXSTIL SRL, este formata din cosuri de fum din inox simple, dublu izolate inox-inox si inox-tabla zincata, cu diametru interior de la 80mm pana la 400mm.

Solicita o oferta acum !