Daca ai nevoie de cele mai bune cosuri de fum ieftine ai ajuns exact unde trebuie pentru ca noi avem cele mai bune preturi raportat la calitatea serviciilor. Cosurile de fum din inox au o serie de avantaje importante, care le fac potrivite pentru o serie de aplicatii extinse, indiferent de sistemul de incalzire utilizat in casa, sau in cladire in general.

Cosuri de fum ieftine – avantaje cosuri din otel inoxidabil

Cosurile de fum din inox sunt mult mai usoare decat cele din materiale clasice, datorita materialului din care sunt facute. Aspectul acesta este foarte important, mai ales atunci cand este vorba despre un cos de fum din inox utilizat pe acoperis, care are capacitatea de a sustine un cos de fum din caramida. Cele mai multe cosuri de fum pentru centrale se monteaza pe exteriorul blocului, iar acesta nu poate sa sustina greutatea mare a unui cos clasic.

Cosurile de fum din inox sunt ieftine comparativ cu ate variante. Spre deosebire de cosurile de fum realizate din samota, cosurile din inox sunt mai ieftine si au o eficienta foarte buna. prin comparatie cu cosurile de fum din caramida, cele din inox vin la un pret accesibil si ofera si avantaje construite demne de luat in calcul.

Cosurile de fum din inox sunt rezistente la temperaturi mari pe care gazele de evacuare le pot avea. Siguranta este de asemenea un element foarte important de luat in calcul, iar cosurile din inox ofera un nivel ridicat de siguranta.

Inoxul este un material ignifug si astfel nu exista riscul de incendiu generat de scantei care vor ajunge in cosul de fum.

Dimensiunea pe care cosurile de fum o au este considerabil mai mica decat dimensiunea cosurilor din samota, ceea ce inseamna ca va fi o suprafata mai mica ocupata in exterior  de cos.

Pentru ca aceste cosuri de fum au o greutate mai mica, ele pot fi mai usor montate. De asemenea, sunt si mai usor de curatat si de intretinut si nu implica operatiuni complicate. Pentru ca otelul inoxidabil nu este un material coroziv, cosurile de fum sunt rezistente pentru un timp indelungat pentru ca nu ruginesc si nu se degradeaza in conditii atmosferice specifice sau la anumite diferente de temperaturi. Atunci cand ploua, ninge sau soarele este puternic, cosurile de fum nu isi modifica proprietatile, spre deosebire de cele clasice, realizate din zidarie.

Pretul acestor cosuri de fum este unul avantajos, iar montajul se va realiza rapid, pentru ca sistemul de incalzire sa poata fi folosit imediat.