Alegerea potrivita a unui cos de fum din inox.

Un cos de fum din inox si tabla zincata izolat este un produs ce se realizeaza prin crearea a doua tuburi dintre care un tub interior realizat din inox si un tub exterior realizat din tabla zincata intre care se afla un strat izolator.Cosurile de fum din inox si tabla zincata izolate produse de SC MAXSTIL SRL sunt realizate din inox austenitic AISI 304 si tabla zincata. SC MAXSTIL SRL realizeaza cos de fum din inox si tabla zincata izolat cu diametrul cuprins intre 80 mm si 500 mm .

Stratul izolator este realizat din cochilii din vata bazaltica de inalta densitate cu sau fara folie de aluminiu ,avand grosimi de 30-40-50 mm,in functie de diametrul cosului sau de cerintele clientului.In ceea ce priveste lungimea tronsoanelor de cos de fum SC MAXSTIL SRL va pune la dispozitie  tronsoane de 1-2-3ml. Calcularea si calibrarea diametrului pentru cosurile de fum di n inox si tabla zincata izolate se face de catre un reprezentant al SC MAXSTIL SRL tinandu-se seama de anumiti parametri tehnici . Cosurile de fum din inox si tabla zincata izolate produse de SC MAXSTIL SRL,sunt livrate ca si echipament complet fiind alcatuite din tronsoane liniare,teu prevazut cu usa de vizitare in partea de jos ce tine loc si de clapeta antiexplozie,element terminal conic prevazut cu palarie antiploaie,consola de sustinere a cosului ,bride pentru prinderea de perete,dibluri,suruburi.

cos de fum din inox

Facand o comparatie intre un cos de fum din inox dublu izolat, caracteristicile cosurilor de fum din inox si tabla zincata izolate le remarca ca fiind solutia mai ieftina dar la fel de eficienta in ceea ce priveste instalarea unui cos de fum la oricare dintre sursele de eliminare a gazelor arse sau a aburului.

Singurul minus pe care il au cosurile de fum din inox si tabla zincata in comparatie cu cele din inox dublu izolate este durata de viata mai redusa. La instalarea unui astfel de sistem trebuie tinuta seama ca aceste cosuri de fum nu sunt autoportante si din acesta cauza la instalare trebuiesc montate pe un perete.

Cosurile de fum din inox produse de SC MAXSTIL SRL sunt insotite de CERTIFICAT  ISO9001 si de CERTIFICAT DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO14001.

SC MAXSTIL SRL OFERA MONTAJUL GRATUIT IN TOATA ROMANIA!!!

Cos de fum din inox: Calitate si eficienta sporita pentru locuinte!

   Cos de fum din inox si tabla zincata este recomandarea specialiștilor de la Maxstil-cosuridefum.ro pentru orice proprietar care își iubește casă, care vrea să își protejeze proprietatea, dar mai ales alege să își facă vara un cos de fum din inox si tabla zincata, iar iarna a studiat toate beneficiile înlocuirii. Iarna este cel mai greu moment pentru o casă. Izolația este pusă la încercare pentru a vă menține familia caldă.
  Precipitațiile și resturile vă pun în pericol acoperișul și jgheaburile. Ca să nu mai vorbim de faptul că există un risc mai mare de incendiu. Verificarea coșului de fum este o idee bună dar este imperativă înainte de o iarnă. Resturile și precipitațiile pot distruge integritatea structurală a coșului de fum și pot crea scurgeri în timp. Un specialist ar trebui să aibă grijă de scurgeri, precum și de montarea unui cos de fum din inox si tabla zincata.

  Dacă îți pasă de cei dragi, ar fi bine să protejezi casa cu un cos de fum din inox si tabla zincata. Căptușelile din oțel inoxidabil ajută la prevenirea mortarului lipsă sau a plăcilor crăpate care se găsesc adesea în hornurile care nu au o căptușeală sau au o căptușeală din țiglă de lut. Lipsa mortarului sau a plăcilor sparte poate permite fumului și gazelor nocive să pătrundă în pod și în spațiul de locuit.
  Puteți monta izolație în jurul căptușelii pentru a împiedica formarea creozotului, ceea ce poate duce la incendiul coșului. Izolația, conform unei producator cos fum inox scade fluxurile descendente frigide din coșul de fum atunci când nu vă folosiți șemineul. În acest fel, puteți rămâne la cald chiar și atunci când șemineul nu este utilizat. De asemenea, oțelul inoxidabil va împiedica ca un cos de fum din inox si tabla zincata să fie deteriorat.

Cu un cos de fum din inox si tabla zincata sunt evitate incidentele de pe acoperiș

   Cos de fum din inox si tabla zincata este protejat de anumite produse care corodează. Cu căptușeli din inox, apa și fumul părăsesc coșul de fum fără a atinge zidăria coșului. Asta înseamnă, conform unui producator cos fum inox mai puține probleme de reparații pentru proprietarii de pe drum. De altfel, ceea ce este atât de benefic la o căptușeală a unui cos de fum din inox si tabla zincata este că este rezistentă la intemperii, deci va putea fi folosit mult timp fără a avea probleme.
  Un alt avantaj important al căptușelilor din oțel inoxidabil de la cos de fum din inox si tabla zincata este economia de energie pentru construirea unui incendiu în loc să instalați și să întrețineți căptușeala coșului de fum. Căptușelile rotunde din oțel inoxidabil sunt ușor de instalat, conform datelor furnizate de producator cos fum inox.

  Comparativ cu alte tipuri de căptușeală, un cos de fum din inox si tabla zincata  este mult mai ușor de curățat, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la colțurile pătrate care pot prinde depozite de creozot. Prin urmare, căptușelile din oțel sunt relativ mai ieftine pentru a ține pasul, ceea ce, din nou, înseamnă mai mulți bani în portofel.
  În plus, un cos de fum din inox si tabla zincata protejează arderea lemnelor, iar evacuarea este controlată, fără a da fum în casă, în momentul în care se deschide ușa pentru o nouă alimentare cu lemne. Este important să vorbiți cu un producator cos fum inox pentru a vă recomanda un cos de fum din inox si tabla zincata adaptat suprafeței necesare pe care urmează să o încălziți iarna. Specialiștii de la Maxstil-cosuridefum.ro vă vor oferi toate detaliile de care aveți nevoie în achiziția unui coș de fum.

cos de fum din inox si tabla zincata
producator cos fum inox